Защо избрахме Solana?

Новини/10 юли 2022/ 27
Защо избрахме Solana?

Блокчейн мрежата, която избрахме за нашия проект, е тази на Solana. Основните причини са високата способност за транзакции, която мрежата предоставя, и нарастващата екосистема с множество проекти, които включват портфейли, стабилни монети, NFT и децентрализирани финансови приложения.

Създаването и търсенето на NFTs под Solana е все по-популярно поради ниските такси, които достигат до крайния потребител. Най-големият маркет на незаменими токени (NFTs) - Opensea, започна също интеграцията на Solana NFTs. Тази мрежа се счита и за най-бързата блокчейн технология със средна цена на транзакция от 0.00025 долара.

Също така трябва да се отбележи, че Solana се подкрепя от инвеститора в криптоактиви Сам Банкман – Фрайд, който е изпълнителен директор на една от най-големите крипто борси в света FTX. Криптовалутата SOL, свързана с тази мрежа, е в топ 10 с обща капитализация от над 15 милиарда USD. SOLANA е и една от основните огранизации, която разработва Web3. Това е базирана на блокчейн интернет мрежа от трето поколение, която ще осигури на потребителите лесна за използване, по-сигурна и по-добре организирана среда.

Тук може да намерите допълнителна информация от незавизими източници свързана с бъдещото развитие на SOLANA: dailyhodl.comambcrypto.com