Сираков връчи нови два юбилейни медала

Новини/22 дек 2022/ 99
Сираков връчи нови два юбилейни медала

Мажоритарният собственик на ПФК „Левски“ Наско Сираков отново имаше поводи да зарадва фенове на „сините“. Голмайстор 1 в историята на клуба връчи лично поредните два сребърни медала от специалната колекция, изработена по случай 60-ия му юбилей. Горди собственици на ценните колекционерски артикули, които се продават на търг в сайта NFTCredo.com, станаха Илия Курдаланов и Здравко Грозданов.



Двамата привърженици посетиха клубния музей на стадион „Георги Аспарухов“, където се срещнаха лице в лице със своя любимец. Гостите имаха възможността не само да се снимат с легендарния нападател, но и да разгледат в детайли експозицията и да се върнат към някои от най-забележителните моменти от историята на ПФК „Левски“.



Припомняме, че Наско Сираков получи от генералния спонсор на клуба –
Palms Bet, 60 сребърни медала по повод юбилея си по-рано тази година. Той реши да задържи първите 10 от тях, като останалите 50 дари на благотворителен търг на сайта nftcredo.com. Бъдещите им притежатели не просто ще държат в ръцете си ценен артикул, но и ще подкрепят финансово „сините“, след като всички средства от продажбата им ще бъдат предоставени на „Левски“.

Всички медали, както и специалната NFT-колекция, посветена на някои от най-емблематичните моменти от кариерата на Сираков, също могат да бъдат открити на единствената по рода си у нас платформа https://nftcredo.com