Здравко Грозданов: Вече съм горд собственик на уникален артикул

Новини/5 янр 2023/ 194
Здравко Грозданов: Вече съм горд собственик на уникален артикул

Здравко Грозданов е поредният фен на ПФК „Левски“, който стана горд собственик на уникален медал, посветен на 60-ия юбилей на Наско Сираков. Привърженикът на 26-кратния шампион на България не само се сдоби с ценния колекционерски артикул, но и го получи по мечтан за него начин – лично от мажоритарния собственик на „Левски“.

Здравко сподели, че е левскар от малък и има редица емоции, свързани именно с голмайстор номер 1 в историята на „синия“ клуб – великата победа над Рейнджърс през 1993 г., попадението на Сираков срещу Аржентина (2:0) на Мондиал’94, както и четирите му гола при 7:1 над ЦСКА. Историческата победа през есента на 1994 г. колекционерът на над 350 шала на „Левски“ пък гледа от трибуните на „Васил Левски“.



„Още в мига, в който разбрах за медалите на Наско Сираков, си казах, че трябва да се преборя за един от тях. Радвам се, че се получи. Вече гордо мога да кажа, че притежавам един от 60-те уникални медала, посветени на най-големия голмайстор в историята на ПФК „Левски“. За мен бе истинско удоволствие да ми бъде връчен лично от него. Идеята е страхотна и съм сигурен, че и хората след мен също ще оценят тази незабравима възможност“, сподели Грозданов след срещата си с легендарния голмайстор на „сините“.

Всички медали, както и специалната NFT-колекция, посветена на някои от най-емблематичните моменти от кариерата на Сираков, също могат да бъдат открити на единствената по рода си у нас платформа https://nftcredo.com