NFT колекции на велики спортни личности - NFT Credo

Станете част от първата българска NFT общност с кауза. С покупката на незаменим токен не просто ще се сдобиете с дигитална частица от историята на успели родни спортисти, но и ще подкрепите българския спорт, тъй като част от генерираните средства ще се заделят именно за неговото развитие и модернизиране

NFT CREDO SPORT
Легенди - Наско Сираков

Легенди - Наско Сираков

По повод 60-ия юбилей на Наско Сираков бе създадена първата NFT колекция от серията „Легенди“! Името на голмайстор №1 на „Левски“ за всички времена е изписано със „златни“ букви в историята на клуба! Да увековечим някои от най-знаковите мигове в кариерата му, е въпрос на чест и уважение!

NFT КОЛЕКЦИИ

Безброй незабравими мигове, множество покорени върхове, стотици отбелязани голове, десетки трофеи, редица ненадминати и до днес рекорди и една колекция от 600 дигитални медала, съхранила всичко това в себе си! Насладете се на „Легенди – Наско Сираков“!

Сребърни медали „Купа на България“
Сребърни медали „Купа на България“

Сребърни медали „Купа на България“

Ексклузивна колекция от 108 сребърни медала, посветени на 2022-а. Годината, в която ПФК „Левски“ отпразнува своя 108-ми рожден ден по мечтан за всички „сини“ фенове начин – спечели за 27-ми път Купата на България и сложи край на 13-те дълги години без трофей!

ВИЖ АУКЦИОНА