ЗА НАС

NFT Credo лого

NFT Credo е първата по рода си българска онлайн платформа, която предлага продажба на NFT с кауза и физически колекционерски артикули. Създателите на този иновационен за нашите географски ширини проект - дружества, обединяващи дейността си под търговската марка „Palms Bet“, са доказани технологични лидери, които отдават нужното внимание на моралната подкрепа и финансовото подпомагане на българския спорт. Именно това ще бъде в основата на всички кампании на NFT Credo. Ние вярваме, че големите имена в родния спорт и техните велики успехи трябва да бъдат дигитализирани и увековечени с идеята това да бъде нова стъпка в развитието на спорта у нас и неговото модернизиране.

NFT Credo лого

Поредното ползотворно сътрудничество между синия клуб и „Palms Bet“ роди идеята за дигитализиране на артикули и запазване на славни моменти от историята чрез новите налични технологии. NFT пазарът ще помогне на „Левски“ да последва примера на редица световноизвестни отбори и състезатели в международен мащаб, като междувременно стане пионер на подобни кампании у нас. Продажбата на физически сувенири пък ще предложи друг вариант на колекционерите да се сдобият с уникален артикул. По този начин синият клуб ще създаде и още един канал, чрез който да се свърже с най-младата и енергична част от феновете си, да ги приобщи към клуба и да бъде в крак с последните пазарни тенденции.

А какво да очакват феновете в замяна? NFT Credo ще ви предложи различни колекции, които запечатват паметни моменти от родния спорт, музика и култура. Различните ни кампании ще ви предложат разнообразен избор от последно поколение колекционерски артикули, които могат да станат ваша собственост само с няколко клика. NFT технологията ни предоставя възможността да дигитализираме всякакъв вид предмети, сувенири или колекционерски находки. Освен това на платформата ще се предлагат реални колекционерски артикули, които ще могат да бъдат закупени посредством аукцион.