NFT серията „Graphite” вече e в продажба

Новини/24 ное 2022/ 62
NFT серията „Graphite” вече e в продажба

NFT Credo спази традицията и този четвъртък да пуснe нови изненади на единствената по рода си у нас платформа www.nftcredo.com. След като NFT серията „Graphite” от колекцията „Легенди: Наско Сираков“ бе отключена, всеки почитател на блокчейн технологиите може да притежава незаменим токен с лика на голмайстор 1 за всички времена на „Левски“ и да го съхранява в своя дигитален портфейл.

Цифровите колекционери могат да придобият ценен фрагмент от „синята“ история, „запечатан“ в серията Graphite”. Датата е 27 май 1992 г. Току-що капитанът Наско Сираков е вдигнал Купата на България, след катоЛевски надиграва с категоричното 5:0 Пирин (Благоевград) във финала на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик. Сираков за пореден път е водещият реализатор на „сините“, като този сезон забива 31 гола в 34 мача във всички турнири.

Нумизматите също има какво да открият на платформата NFT Credo. Днес се пускат на търг нови 2 сребърни медала 17 и 18 от колекцията с лика на Наско Сираков по повод 60-годишнината му. Началната цена за всяко сребърно изделие на онлайн търга е 1000 лв., а всички средства от продажбата им ще бъдат дарени на ПФК „Левски“ като безвъзмездна помощ към клуба.

От NFT Credo предлагат още пакетна оферта за обща покупка на NFT колекция и юбилеен медал с отстъпка от -20%, за да може всеки фен да инвестира и спестява едновременно.