NFT Credo стана „Изгряваща звезда“ на BeGe Expo 2022

Новини/25 ное 2022/ 100
NFT Credo стана „Изгряваща звезда“ на BeGe Expo 2022

Единствената по рода си платформа у нас NFT Credo стана „NFT Изгряваща зведа“ на BeGe Expo 2022. Проектът, съчетаващ спортни NFT колекции и онлайн аукциони, обра овациите на журито със стратегията си за навлизане на блокчейн пазара. NFT Credo получи приза на годишните BeGe Awards 2022, като церемонията се състоя на 23-ти ноември в хотел „Маринела“ в София. На нея бяха представени най-добрите и иновативни компании и продукти в игралната индустрия в Европа.

В присъствието на харизматичните водещи Йоана Драгнева и Мирослав Димитров точно 18 кристални статуетки бяха раздадени в отделните категории, сред които „Най-забележителна компания в игралния сектор“, „Най-добър доставчик на оборудване“, „Най-добра цялостна програма за отговорна игра“, „Онлайн платформа на годината“ и др.

Годишните BEGE награди са част от програмата на Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия – едно от най-мащабните и значими събития в сектора в Европа. Паралелно с изложението се проведе и Източноевропейската конференция на игралната индустрия (EEGS), където световно признати лектори дискутирахa важни за бъдещето на сферата теми като регулации, рискове при онлайн доставчиците на съдържание, игра в Metaverse вселената и отговорна игра.