NFT Credo със специални пакетни предложения

Новини/21 ное 2022/ 62
NFT Credo със специални пакетни предложения

Единствената по рода си платформа у нас за незаменими токени и физически колекционерски артикули с кауза – NFT Credo, пусна на пазара оферти на промо цени. Пакетните предложения включват NFT колекция от 10 серии - „Black”, „Blue”, „Graphite”. „Gold”, „Green”, „Azure”, „Amber”, „Ivory”, „Purple”, „Aquamarine”, както и юбилеен медал от чисто сребро.

Офертата по повод 60-ата годишнина на Наско Сираков може да бъде взета на промо цена
с -20% отстъпка, а количествата са силно ограничени. Пълна информация както за предлаганите блокчейн продукти, така и за продажбата на сребърните изделия, може да бъде открита на сайта https://nftcredo.com.

Днес се отключва и свободният достъп до NFT-серията „Blue”, като всеки може да се сдобие с незаменим токен и да го съхранява в своя дигитален портфейл. През уикенда сребърен медал 13 с лика на Наско Сираков бе успешно продаден на аукцион, като участник в наддаването имаше късмета да го придобие срещу сумата от 1000 лв. От днес стартират нови два аукциона за медали №14 и 16 на същата начална цена, като всеки желаещ може да се включи в онлайн търга.