NFT Credo се завръща с нови уникални предложения

Новини/11 ное 2022/ 53
NFT Credo се завръща с нови уникални предложения

Първата по рода си в България платформа за спортни NFT колекции – NFT Credo, се завръща на сцената с нови уникални предложения. Създаденият с подкрепата на Palms Bet проект предлага на своите потребители незаменими токени и физически колекционерски артикули с кауза.

Любителите на блокчейн технологията ще могат да бъдат сред пионерите на вълна NFT у нас. Скоро на сайта www.nftcredo.com ще бъде пусната в продажба неповторима колекция от 600 дигитализирани мига от славната кариера на голмайстор №1 в историята на ПФК „Левски“ Наско Сираков.

Наред с лимитираната колекция привържениците на „сините“ ще могат да се включат и във втория аукцион за юбилейни медали, изработени специално за 60-я юбилей на легендарния нападател. Припомняме, че настоящият мажоритарен собственик на „Левски“ запази 10 от тях, а другите 50 дари лично на аукциона, като всички събрани средства ще бъдат предоставени на клуба.

Ново предложение за потребителите на NFT Credo е опцията да бъде закупен уникален пакет на промоционална цена – медал в комплект от десет NFT-та под точно определен номер от 11 до 60 (по едно от всяка една от десетте серии). По този начин всеки един желаещ ще има възможността да се сдобие с уникална колекция от физически и дигитални артикули на големия голмайстор.

NFT Credo се завръща! Готов ли си?