NFT Credo с коледни предложения за всеки левскар

Новини/12 дек 2022/ 18
NFT Credo с коледни предложения за всеки левскар

Единствената по рода си платформа у нас за спортни NFT колекции и онлайн аукциони NFT Credo поднася на вашето внимание коледни предложения за всеки левскар. Офертите на промо цени съдържат NFT колекция и юбилеен медал, посветени на 60-годишнината на Наско Сираков. Вземете сега 1 от 50-те пакета и спестете 20% от цената им поотделно! Вижте повече на: https://nftcredo.com/offers

Юбилейните медали с лика на „синята“ легенда са емитирани от Монетния двор на Българската народна банка. Сребърните изделия са изработени по повод 60-годишнината на мажоритарния собственик на ПФК „Левски“, като първите 10 от лимитирания тираж му бяха предоставени за лично ползване. Останалите 50 вече са в продажба, като някои от тях вече са продадени. 

NFT колекцията съдържа по 1 незаменим токен от всяка създадена серия, съответно „Аmber, Aquamarine, Azure, Black, Blue, Gold, Graphite, Green, Ivory, Purple. Всяко NFT представя отделен фрагмент от богатата кариера на голмайстор №1 в историята на „сините“. Сдобивайки се с продуктите на NFT Credo, привържениците допринасят за спасението на ПФК „Левски“. Всеки продаден артикул носи приходи в касата на клуба.