NFT Credo продължава подкрепата си към ПФК „Левски“

Новини/6 дек 2022/ 26
NFT Credo продължава подкрепата си към ПФК „Левски“

NFT Credo продължава подкрепата си към ПФК „Левски“. Единствената по рода си платформа у нас NFT Credo генерира приходи, които отиват директно в касата на „сините“ под формата на безвъзмездно дарение. Проектът на Palms Bet за физически артикули и блокчейн продукти вече дебютира с колекция, посветена на 60-годишнината на Наско Сираков. 

NFT колекциите с Наско Сираков от серията „Легенди“ представят фрагменти от спортната му кариера. Безброй незабравими мигове, множество покорени върхове, стотици отбелязани голове, десетки трофеи, редица ненадминати и до днес рекорди и една колекция от 600 дигитални токена, съхранила всичко това в себе си. През последния месец NFT Credo пусна в продажба колекциите „Black“, „Blue“, „Graphite“, „Green“, а от днес и „Azure“ е достъпна за всички потребители.

Специално за нумизматите у нас NFT Credo изсече 60 юбилейни медала с лика на Наско Сираков от серията „Легенди“. Вече 4-ма щастливци се сдобиха със сребърните изделия, като и през тази седмица ще бъдат пуснати на търг още 4 екземпляра от поредицата. Всеки колекционер може да наддава за медал от колекцията на Наско Сираков, като стартовата цена на търга е 1000 лв. за брой.

NFT означава non-fungible tokens или незаменими токени. По своята същност това е сертифициран дигитален предмет, който само вие притежавате. Именно затова NFT е незаменим актив - всеки токен е единствен по рода си и има собствена стойност. Той притежава собствен сериен номер, а неговата уникалност може да бъде проверена лесно в достъпна за всички мрежа – блокчейн. Точно това го различава от криптовалутите, които са заменими и могат да се обменят с други виртуални валути или различни финансови активи (по подобие на традиционните хартиени пари).

В момента може да се закупи пакет от NFT колекциите и медал от чисто сребро на промо цени с отстъпка от 20%.