Наско Сираков връчи първите два продадени юбилейни медала (видео)

Новини/20 сеп 2022/ 54
Наско Сираков връчи първите два продадени юбилейни медала (видео)

Голмайстор №1 в историята на Левски – Наско Сираков, връчи лично първите два юбилейни сребърни медала от специалната колекция, изработена по случай 60-ия му юбилей. Горди собственици на ценните колекционерски артикули станаха Иво Нишанов и Станимир Станкев. Двамата имаха чудесната възможност да се срещнат лице в лице с една от най-големите легенди на „сините“.



Това се случи при визитата им на стадион „Георги Аспарухов“, където бяха посрещнати от главния акционер в Левски. Сираков не само връчи медалите, но и покани Нишанов и Станкев в клубния музей. Там гостите имаха възможността да се върнат към някои от най-емблематичните моменти от историята на „сините“, както и да „увековечат“ незабравимата среща със снимка за спомен.



Припомняме, че Наско Сираков получи от генералния спонсор на Левски –
Palms Bet, 60 уникални сребърни медала по повод юбилея си по-рано тази година. Той реши да задържи за себе си първите 10, като останалите 50 са планирани да бъдат пуснати в продажба на платформата NFTCredo. Бъдещите им притежатели не просто ще държат ценен артикул в ръцете си, но и ще подкрепят любимия си клуб, тъй като всички средства, генерирани от продажбата на медалите, ще бъдат безвъзмездно дарени на ПФК „Левски“.



Следващият шанс за феновете да се докоснат до най-великия голмайстор в историята на „сините“ ще бъде съвсем скоро. На платформата 
NFTCredo предстои втори аукцион за юбилейните сребърни медали, както и пускане в продажба на първите NFT-серии от колекцията „Легенди – Наско Сираков“.

Повече информация за медалите, както и NFT-колекцията, можете да намерите на https://nftcredo.com