Наско Сираков открива луксозната NFT колекция "Легенди"

Новини/14 ное 2022/ 33
Наско Сираков открива луксозната NFT колекция "Легенди"

Най-големият голмайстор в историята на Левски – Наско Сираков, ще има честта да открие луксозната NFT колекция „Легенди“, разработена от първата по рода си платформа за спортни NFT артикули у нас - NFTCredo. Постиженията на легендарния нападател ще бъдат увековечени в 600 незаменими дигитални токена, които ще се пуснат в продажба на www.nftcredo.com.  

NFT-тата ще съхранят в дигитален вариант десет от най-емблематичните мигове в славната кариера на бившия капитан на Левски, реализирал впечатляващите 209 гола в 264 мача със синята фланелка. Футболните фенове и ценители ще могат да се „разходят“ назад във времето със сериите „Azure”, “Blue”, “Black”, “Graphite”, “Gold” и т.н.

Ще се тръгне от многобройните триумфи с шампионската титла и Купата на България и ще се премине през четирите гола при великата победа със 7:1 над ЦСКА, за да се стигне до историческата първа победа на националния отбор на световни футболни финали – с 4:0 над Гърция на Мондиал’94 в САЩ. Все мигове кой от кой по-ценни и незабравими.

Подготвените NFT-та са поредният жест, отбелязващ 60-ия юбилей на легендарния нападател. По-рано тази година Сираков получи от генералния спонсор на „сините“ Palms Bet специално изработени за случая 60 сребърни медала. Ценните колекционерски артикули с лика на голмайстора също могат да бъдат намерени на NFTCredo, където са пуснати на специален аукцион, средствата от който ще бъдат дарени на Левски.