Иво Нишанов: Този медал е перлата в колекцията ми от левскарски реликви

Новини/24 сеп 2022/ 46
Иво Нишанов: Този медал е перлата в колекцията ми от левскарски реликви

Сдобилият се с юбилеен медал 15 Иво Нишанов не скри задоволството си от факта, че се срещна лично с мажоритарния собственик на ПФК „Левски“ Наско Сираков. Легендарният голмайстор на „сините“ връчи ценния артикул от колекцията, създадена по случай 60-ия му юбилей, като поздрави и благодари на Нишанов за подкрепата.

"Левски" винаги е имал редица велики футболисти в своята 108-годишна история, но Наско Сираков за мен е най-голямата легенда за времето, в което аз съм се вълнувал от футбол. Голмайстор 1 за всички времена – постижение, което трудно ще бъде подобрено", не скри вълнението си от срещата с легендата на "сините" Нишанов.



"Придобиването на този медал, подарен ми лично от бате Наско, ми носи огромно удовлетворение. Този артикул е перлата в моята колекция от левскарски реликви. Това, че средствата ще помогнат за финансовото стабилизиране на клуба, също ме радва и ме кара да се чувствам част от това страхотно синьо семейство! Само "Левски"!", сподели още Иво при връчването на медала.

Припомняме, че ексклузивната колекция от 60 физически сребърни медала бе изработена специално за 60-годишния юбилей на Наско Сираков. Голмайстор №1 в историята на ПФК „Левски“ запази 10 от тях - от №1 до №10, а другите 50 лично дари за аукциона, като всички събрани средства ще бъдат дарени на клуба.